SWITZERLAND & EUROPA

Onze expertise

Wij zijn al jaren importeur van auto’s uit Europa waaronder, Zwitserland, Duitsland, Italie, Oostenrijk, Zweden, Denemarken.

De Bestelling

Als u een auto wilt die in onze virtuele showroom staat, stuur ons dan een e-mail of laat uw telefoonnummer achter.. We sturen u zodra we een prijsafspraak hebben een overmaak verzoek. Na het overmaken van het geld, is uw droom auto per direct af te halen, of af te leveren waar u wilt.

Uw droomauto

Staat uw droomauto er niet tussen? Maakt u zich geen zorgen! U kunt ook een auto op bestelling aanschaffen, als u Alleen overmaken laat weten wat u zoekt dan doen wij de rest! Wij hebben een breed netwerk internationaal en vinden wat u zoekt!

Even overschrijven

Bij het importeren uit een EU land kunt u extra onkosten en werkzaamgeden verwachten (BPM, belasting, etc.) al deze kosten en bijkomende werkzaamheden verrichten wij voor u. Bij de aankoop moeten we de auto alleen maar even overschrijven op uw naam.

Vervoer transport en verschepen

Zodra u het bedrag heeft overgemaakt, dan kan de auto worden geleverd. Wij kunnen u het vervoer tot aan de voordeur organiseren, ook is er een optie om uw eigen vervoerspartner in te schakelen. Alleen overmaken werkt met betrouwbare vervoerders, wij bieden een oplossing voor elke wens! Onze auto’s zijn live te volgen via Track & Trace (GPS)

Contact

ALLEEN OVERMAKEN IS GEVESTIGD IN

DEURNINGEN,
THE NETHERLANDS
T: +31 6 122 450 16

BEL AIR, LOS ANGELES
THE UNITED STATES
T: +1 (323) 383-8167

DUBAI, 
UNITED ARAB EMIRATES 
T: +1 (323) 383-8167

ZURICH,
SWITZERLAND
T: +1 (323) 383-8167

Openingstijden

MA-ZA 09:00 – 18:00 UUR
Bezoek uitsluitend op afspraak!

Neem direct contact op >

Pagina’s

Aanbod
import USA
Import Europa
Lease
Zero Emission
Youngtimers
Over ons
Contact

© 2021 Platinum design All rights reserved | Privacybeleid | design & realisatie door Artisize